Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2009 P-99 Serie D

Match

Lohärad IF P-99 Blå

9 - 2
Björkhaga IP
6 september 2009
17:00

Rådmansö SK

Referat

Referat: Lohärad IF P-99 Blå - Rådmansö SK

Årets match är den mot Rådmansö även om det på senare tid kanske inte är fullt så jämnt som på fem manna. I första halvlek tillät dom inte att vi fick rulla ut bollen, de satte hög press och kämpa och kriga är Rådmansö lika bra på som oss.
Fast vi har en lagmaskin med suveräna killar på varje position, vi byter ut hela laget och det kommer in lika duktiga killar på varje plats. Det är en enorm styrka och sen har vi ett passningsspel som är en fröjd för ögat.
I andra halvlek flyttade vi om lite i laget så att vi fick lite mer ork och andra halvlek var en enda stor uppvisning hur fantastiskt bra vi är. Bland det bästa vi presterat. Coach skulle utse matchens lirare vilket inte skulle bli så lätt.
3 st presterade lite utöver det vanliga fast på olika sätt. Hampus Filipsson som när han spelar som idag måste vara en av dom vassare 99:orna i Svealand.
Rasmus Jertland som idag använder sin enorma teknik i fart och då blir det så himla bra. Johan Kruse som med sin spelförståelse spelar smart och enkelt vilket inte alltid är så lätt. Lotten fick avgöra vem som fick priset= Johan Kruse!
Fast dagens insats hade inte blivit så bra om inte ALLA gjort det fantastiska jobb dom gjorde. VAR STOLTA ÖVER ER SJÄLVA POJKAR FÖR JAG ÄR DET!

Andra möten i serien

sön 24 maj 2009, 17:00 Rådmansö SK - Lohärad IF P-99 Blå 1 - 4